Kävimme läpi liiton verkkosivujen kävijädataa viime vuoden osalta ja selvitimme, mitkä artikkelit ovat luetuimpia sivuillamme. Liiton verkkosivuille on koottu mielenkiintoisia artikkeleita hedelmän- ja marjanviljelyn alalta. Tässä luetuimpien artikkeleiden TOP 6 -listaus.

  1. Luetuimpana sivuna liiton verkkosivuilla on Mansikoiden laji-info. Tähän juttuun olemme koonneet kattavasti tietoa mansikasta. Jutun lopusta löytyy myös lajiketietoutta, jota päivitämme säännöllisesti.
  2. Toiseksi eniten kävijät etsivät tietoa kotimaisista omenoista Omenoiden laji-info-sivulta. Omenan laji-infoon on koottu runsaasti tietoa omenasta sekä Suomessa viljeltävistä lajikkeista.
  3. Artikkeli Vuoden 2019 viljellyimmät omenalajikkeet sijoittui sijalle kolme. Verkkosivujen käyttäjiä kiinnostaa eri omenalajikkeet ja niiden ominaisuudet.
  4. Neljännelle sijalle sijoittuu hieman harvinaisempi viljelykasvi, eli viinirypäle. Sivujemme neljänneksi suosituin artikkeli käsittelee viinirypäleen viljelyä Suomessa.
  5. Miksi omenapuut ovat omenatarhoilla eri näköisiä kuin kotipuutarhassa on kysymys, johon etsitään vastausta sivuiltamme melko usein. Totta on, että ammattimaisen omenatarhan omenapuu näyttää usein erilaiselta verrattuna kotipuutarhan omenapuuhun.
  6. Terveellisyys ja hyvä ruokavalio kiinnostaa monia. Verkkosivujemme kuudenneksi suosituin artikkeli käsittelee hedelmien ja marjojen luontaista sokeripitoisuutta. Voit lukea lisää aiheesta: Hedelmiä ja marjoja voi syödä huoletta, vaikka niissä on sokeria.