Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto – HML ry on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä. Liitto kokoaa yhteen koko puutarhasektorin. Mukana on tuottajia, neuvojia, asiantuntijoita sekä tutkijoita. Jäseninä on myös tutkimuslaitoksia, oppilaitoksia ja yritysten asiantuntijoita. Liitto kokoaa yhteen koko kentän. 

Satokauden aikana liitto tiedottaa ja valmistelee lehdistötiedotteita medialle sekä tekee valtakunnallisia mainoskampanjoita puutarhamarjoihin liittyen. Jäsenille liitto tarjoaa jäsenlehtenä Puutarha&Kauppa -lehden ja ruotsinkielisille Trädgårdsnytt -lehden

Yksi tärkeimmistä palveluista satokauden aikana on liiton ylläpitämä marjojen valtakunnallinen hintatiedotuspalvelu, joka kokoaa hintadataa edellisten päivien perusteella. Tämä palvelu on rajattu ainoastaan liiton jäsenille. Pääset liittymään jäseneksi tästä.

Tervetuloa mukaan!

ps. Voit myös soittaa suoraan liiton toimistoon (p. 040 553 1236 / Maija Soukainen), mikäli olet kiinnostunut HML:n jäsenyydestä.