Toimistoassistentti

Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto ry hakee palvelukseensa kokenutta toimistoassistenttia, joka vastaa liittomme toimisto-, talous- ja hallintotehtävistä. Toimenkuvaan kuuluvat oleellisena osana kirjanpito tilinpäätöksineen, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen sekä jäsenrekisterin ylläpito. Työssään toimistoassistentti hoitaa myös liiton alla toimivan Kasvistieto Oy:n taloushallintoa ja raportointia kuukausitasolla. Liiton työntekijänä olet tärkeä osa suomalaista hedelmän- ja marjantuotannon tulevaisuutta.

Toimistoassistentin tehtäviin kuuluu lisäksi erilaisia toimistorutiineja, kuten postitusta ja arkistointia sekä kokousten, tilaisuuksien ja tapaamisten valmistelua. Työssä pääsee myös suunnittelemaan markkinointia ja sen ohjausta. Tehtävä on vakituinen kuuden kuukauden koeajan jälkeen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa opistotasoista tai alempaa korkeakoulututkintoa, taloushallinnon vankkaa osaamista sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Puutarha- ja maatalousalan tuntemus katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö toimii itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tarjoamme mukavan työyhteisön Helsingissä sekä mahdollisuuden tehdä töitä sovitusti myös etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miika Ilomäki p. 040 8282 017. Hakemus, CV ja palkkatoivomus pyydetään toimitettavaksi viimeistään 5.11.2021 sähköpostilla osoitteeseen: .

Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 700. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä sekä huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä.