Talviluentopäivät järjestetään etänä 18.-19.2.2021

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Talviluentopäivät järjestetään etätapahtumana.
Talviluentopäivät järjestetään helmikuussa 18.-19.2.2021, jolloin tavoitamme hyvin alan viljelijöitä.

Etäkurssin aiheita ovat mm. kausityö, työsuhdeasiat sekä viljelytekniikka. Kaikki osallistujat saavat linkin, jonka avulla osallistujat pääsevät seuraamaan HML:n toimistolta lähetettävää virtuaalitapahtumaa, jossa luennoitsijat ja yritykset pääsevät esiintymään etäyhteyksien kautta.

Viime marraskuussa järjestetyt etä-Kaamosmarjapäivät onnistuivat yli odotusten. Kokonaisuudessaan molempien päivien ohjelmat katsottiin yhteensä yli 2 000 kertaa.
Erityisesti alan yritysten mukana olo sai paljon kiitosta jäsenistön keskuudessa.

Yrityspaikat myynnissä

Yrityksille on varattu ohjelmaan omat esiintymisajat. Päivät koostuvat 30 min asiantuntijaluennoista, joiden jälkeen on varattu 10 minuuttia yritysten käyttöön. Etäyhteys mahdollistaa ennakkoon tehdyn videon toistamisen yrityksen puheenvuoron aikana. Päivän ohjelma on pyritty rakentamaan niin, että kaikille esiintyjille tulisi aito mahdollisuus tavoittaa viljelijöitä päivien aikana.

1. Varaa yrityspuheenvuoro
Yrityksille on varattu molemmille päiville 7 esityspaikkaa (yht. 14 kpl). Esiintymispuheenvuoron hinta on 370 € + alv. Yrityksillä on mahdollisuus jakaa 10 minuutin aikana mm. videoita, esitellä uutuustuotteita sekä kertoa yrityksen toiminnasta laajemmin. Toivomme, että puheenvuorot lähetetään ennakkoon tallennettuina videoina tapahtuman sujuvoittamiseksi. Videot voivat olla joko MP4-tiedostoja tai hyvälaatuisia MOV-tiedostoja.

2. Esitteet luentomonisteeseen
Etäkaamosmarjapäivistä tehdään PDF-pohjainen luentomoniste vapaaseen jakoon kaikille osallistujille. Markkinointimateriaalin pituus saa olla maksimissaan kaksi A4-sivua. Yrityspuheenvuoron varanneille luentomonisteeseen tuleva markkinointimateriaali on ilmainen, muutoin hinta on 90 € + alv.

3. Yrityksen logo livestriimauksen taustalle
Yrityksillä on mahdollisuus saada yrityksen logo livestriimauksen taustalle, jolloin vaihtuvat logot saavat näyttöaikaa molempien päivien aikana. Logo livestriimaukseen on ilmainen yrityspuheenvuoron varanneille, muutoin hinta on 40 € + alv.

Yrityspuheenvuorojen varaukset ja esitteet monisteeseen pyydämme ilmoittamaan viimeistään 12.2.2021 mennessä sähköpostilla: (040 552 2717) tai (040 553 1236).

Varaathan yrityspuheenvuorosi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti myynnissä!
Tarkemmat ohjeet yrityspuheenvuoron ostaneille toimitetaan lähempänä tapahtumaa.