Perinteinen Tammiristeily järjestetään 17.-18.1.2023 Viking Glory -laivalla Turku -Tukholma reitillä

Vihannesviljelijät ry:n ja Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton Tammiristeily järjestetään tuttuun tapaan pimeän tammikuun piristämiseksi sekä yleisen vireystilan kohottamiseksi. Risteily toteutetaan uudella Viking Glory -laivalla. Laiva lähtee Turusta illalla ja saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana.

Seminaarin aamupäivän yhteisinä aiheina ovat mm. uusi CAP-kausi sekä muutokset työehtosopimukseen. Kasvinsuojelu ja lannoitus ovat kantavina teemoina erillisissä seminaareissa. Saamme myös paljon tietoa ulkomaisilta luennoitsijoilta.

Osallistujia oli viimeksi yli 260 ja yhtä paljon odotetaan myös tällä kerralla. Yleensä matka täyttyy hyvää vauhtia, mutta peruutuspaikkoja voi olla saatavissa vielä vuoden 2023 puolella. Huomatkaa kuitenkin, että hyttikortit ovat nimellisiä avainkortteja. Tämä tarkoittaa, että viime hetken ilmoittautujia on vaikeaa saada mukaan risteilylle.

Tammiristeilyn hinnat ja ilmoittautuminen

Varaukset on tehty pääasiassa Inside -hyteistä (sisähytti) ja Seaside -hyteistä (ikkunallinen hytti). Kaikki hytit ovat autokannen yläpuolella. Muitakin hyttivaihtoehtoja on saatavilla, mm. Premium-hyttejä. Hinta sisältää valitun hyttipaikan, luennot, ohjelman mukaiset tarjoilut kokoustiloissa, illallisen ruokajuomineen (viini tai olut) sekä runsaan meriaamiaisen. Hintoihin lisätään alv +24 %.

Hyttivaihtoehdot Hinta €/hlö (+ alv)
2 henkilöä Inside – hytissä (sisähytti) 192 €
1 henkilö, Inside – hytissä (sisähytti) 220 €
2 henkilöä Seaside – hytissä (ikkunallinen hytti) 226 €
1 henkilöä Seaside – hytissä (ikkunallinen hytti) 275 €

Huom! Sitovat ilmoittautumiset 16.12.2022 mennessä:

Hedelmä- ja marjaseminaari: Emma Kaakko, puh. 040 553 1236, sähköposti

Ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistusta. Laskut pyritään lähettämään ennen seminaarin alkua.

Ilmoittautuessa kysytään Viking Linen matkustajaluetteloa varten nimet, syntymäaika, hyttivalinta ja allergiat/erityisruokavaliot. Ilmoittakaa samalla, mihin seminaariin aiotte pääasiassa osallistua. Lippujen jako satamassa tapahtuu tämän jaon mukaisesti. Halutessanne voitte ilman eri korvausta osallistua eri seminaarien luennoille.

Jos joudutte perumaan risteilyn sairastumisen takia, ilmoittakaa siitä välittömästi. Yritämme saada tilallenne lähtijöitä varallaololistalta. Jos ehdit jostain syystä satamaan vasta juuri ennen laivan lähtöä, jätämme hyttikorttisi terminaaliaulassa olevaan lippujen tarkastuspisteeseen. Muista ottaa mukaan henkilökortti tai passi. Viking Linen terminaalin osoite on: Linnansatama, Ensimmäinen Linja, 20100 Turku

ALUSTAVA OHJELMA: Kaikki aikataulut ovat Suomen aikaa

Tiistai 17.1. 

19.30 – 20.40 Ilmoittautuminen ja risteilylippujen jako Viking Linen Turun terminaalissa. Huom! Lippujen jakopiste satamassa määräytyy sen mukaan, mihin seminaariin aiotte pääsääntöisesti osallistua.
20.55 m/s Viking Glory lähtee
21.00 Kokoontuminen laivan luentosaliin Conference-osastolle, kansi 9

Seminaarin avaus ja iltatilaisuus

Puutarhaviljelijät Esko Holma ja Paula Achrén

Keskiviikko 18.1. Kaikille yhteinen aamupäivä 8.30 – 12.45

7.00 – 8.30 Aamiainen Buffet 
8.30 – 9.10 Muutokset työehtosopimukseen 2023, Toimitusjohtaja Kristel Nybondas, Maaseudun Työnantajaliitto   
9.10 – 10.10 CAP27 – tukijärjestelmä uudistuu, Veli-Pekka Reskola MMM
10.10 –10.40 Tauko + tutustuminen näyttelytilaan
10.40 – 11.40 Marjojen ja vihannesten viljely Virossa, Ranet Roositalu, Joosepi Talu, Viro
11.40 – 12.30 Kahvi ja sämpylä + tutustuminen näyttelytilaan

Vihannesviljelyn iltapäivä

12.40 – 13.30 Yritysten uutuuspuheenvuorot a 3 min 
13.30 – 14.00 Rikkakasvien mekaaninen torjunta, Oliver Agro/Avagro
14.00 – 14.30 Kahvi + tutustuminen näyttelytilaan 
14.30 – 14.55 Nanoboost Happikuplavesi, Timo Kantola, EOD Europe 
14.50 – 15.20 Ajankohtaista kasvinsuojelussa, Erik Lindroos, Nordisk Alkali 
15.20 – 15.40 Energiaratkaisut vaihtelevassa maailmantilanteessa, Anu Areva, Salo-Solar
15.40 – 16.10 Altakastelun mahdollisuudet vihannesviljelyksessä, Matias Rönnqvist,
16.10 – 16.30 Ajankohtaiset asiat Vihannesviljelyssä, Mika Virtanen, kasvinviljelyasiamies, MTK
17.00 Illallinen Buffet
19.50 Laiva saapuu Turkuun 

 Marjanviljelyn iltapäivä (12.45 – 14.00 sama luentotila omenanviljelijöiden kanssa)

12.45 – 13.30 Yritysten uutuuspuheenvuorot a 3 min 
13.30 – 14.00 Nanoboost Happikuplavesi, Timo Kantola, EOD Europe
14.00 – 14.30 Kahvi + tutustuminen näyttelytilaan 
 Erillisluennot marjanviljelijöille 14.30 – 16.30 
14.30 – 15.20 Mansikan lajikejalostus ja uudet lajikkeet, Jurgen Verheyen, Fresh Forward 
15.20 – 15.40 Otsonin mahdollisuudet marjanviljelyssä, Dosentti Esa Tyystjärvi, Turun Yliopisto, Jari Suominen, Jarvenkyla Oy 
15.40 – 16:10 Ajankohtaista kasvinsuojelussa, Erik Lindroos, Nordisk Alkali 
16.10 – 16.30 Ajankohtaista marjantuotannossa, Miika Ilomäki, Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto
17.00 Illallinen Buffet 
19.50 Laiva saapuu Turkuun

Omenanviljelyn iltapäivä 12.45 – 14.00 sama luentotila mansikanviljelijöiden kanssa

12.45 – 13.30 Yritysten uutuuspuheenvuorot a 3 min 
13.30 – 14.00 Nanoboost Happikuplavesi, Timo Kantola, EOD Europe 
14.00 – 14.30 Kahvi + tutustuminen näyttelytilaan 
 Erillisluennot omenanviljelijöille klo 14.30 – 16.30 Algoth´s, kannella 10 
14.30 – 15.15 Ajankohtaista omenanviljelyssä, Fredrik Björklund
15.15 – 15.35 Omenan pikamittarien käyttökelpoisuus, Tuuli Haikonen, Luonnonvarakeskus
15.35 – 16.15 Jalostajan puheenvuoro, Lepola Drinks
16.15 – 16.30 Ajankohtaista kasvinsuojelussa, Erik Lindroos, Nordisk Alkali 
17.00 Illallinen Buffet
19.50 Laiva saapuu Turkuun

Tammiristeilyn 2023 yrityspaikat nyt myynnissä