KAAMOSMARJAPÄIVÄT järjestetään tänä vuonna etänä 9.–10.11.2020

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Kaamosmarjapäivät järjestetään tänä vuonna etätapahtumana.

Suositulle kaamoskurssille odotetaan yli 200 mansikan, vadelman ja herukoiden viljelijää. Etäkurssin aiheita ovat mm. kausityö, työsuhdeasiat sekä viljelytekniikka. Kaikki osallistujat saavat linkin, jonka avulla osallistujat pääsevät seuraamaan HML:n toimistolta lähetettävää virtuaalitapahtumaa, jossa luennoitsijat ja yritykset pääsevät esiintymään etäyhteyksien kautta.

Yrityspaikat myynnissä

Yrityksille on varattu ohjelmaan omat esiintymisajat. Päivät koostuvat 30 min asiantuntijaluennoista, joiden jälkeen on varattu 10 minuuttia yritysten käyttöön. Videoyhteys mahdollistaa kuvan, äänen ja esim. videon toistamisen yrityksen puheenvuoron aikana. Päivän ohjelma on pyritty rakentamaan niin, että kaikille esiintyjille tulisi aito mahdollisuus tavoittaa viljelijöitä päivien aikana.

1. Varaa yrityspuheenvuoro
Yrityksille on varattu molemmille päiville 7 esityspaikkaa (yht. 14 kpl). Esiintymispuheenvuoron hinta on 360 € + alv. Yrityksillä on mahdollisuus jakaa 10 minuutin aikana mm. videoita, esitellä uutuustuotteita sekä kertoa yrityksen toiminnasta laajemmin. Toivomme, että puheenvuorot lähetettäisiin ensisijaisesti ennakkoon tallennettuina videoina tapahtuman sujuvoittamiseksi. Videot voivat olla joko MP4-tiedostoja tai hyvälaatuisia MOV-tiedostoja.

2. Esitteet luentomonisteeseen
Etäkaamosmarjapäivistä tehdään PDF-pohjainen luentomoniste vapaaseen jakoon kaikille osallistujille. Markkinointimateriaalin pituus saa olla maksimissaan 2 sivua. Yrityspuheenvuoron pitäjille luentomonisteeseen tuleva markkinointimateriaali on ilmainen, muutoin hinta on 90 € + alv.

3. Yrityksen logo livestriimauksen taustalle
Yrityksillä on mahdollisuus saada yrityksen logo livestriimauksen taustalle, jolloin vaihtuvat logot saavat näyttöaikaa molempien päivien aikana. Logo livestriimaukseen on ilmainen yrityspuheenvuoron varanneille, muutoin hinta on 20 € + alv.

Yrityspuheenvuorojen varaukset ja esitteet monisteeseen pyydämme ilmoittamaan viimeistään 30.10. mennessä sähköpostilla: (040 552 2717) tai (040 553 1236).

Varaathan yrityspuheenvuorosi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti myynnissä!
Tarkemmat ohjeet yrityspuheenvuoron ostaneille toimitetaan lähempänä tapahtumaa.