KAAMOSMARJAPÄIVÄT järjestetään hotelli Tornissa Tampereella 14.–15.11.2022

Suositulle kaamoskurssille odotetaan yli 200 mansikan, vadelman ja herukoiden viljelijää. Kurssien aiheita ovat mm. kausityö, työsuhdeasiat ja viljelytekniikka. Viime kerralla, kun tapahtuma järjestettiin livenä, osallistui Kaamosmarjapäiville ennätysmäärä osallistujia, yhteensä yli 210 osallistujaa.

 

Yrityspaikka Kaamosmarjapäiville:

Yrityksille on varattu oma esittelytila luentosalin välittömästä yhteydestä. Olette tervetulleita esittelemään ja vauhdittamaan omien tuotteidenne myyntiä seminaaripäiville.

1. Näyttelypaikka luentotilojen yhteydessä
Näyttelypaikan koko on noin 2–4 m², sisältäen suorakaiteen (0,8 x 1,4 m) muotoisen pöydän, joten kattavat tuote-esittelyt ja mainosesitteet sopivat hyvin pöydille. Näyttelypaikan hinta on 380 € + alv. Näyttelypaikan hintaan sisältyy halutessanne esittelypuheenvuoro ensimmäisen päivän luentojen yhteydessä.

2. Esitteet luentomonisteeseen
Luentomonisteen koko on A4, joten mainosesitteet sopivat mainiosti siihen nidottavaksi. Painosmäärä on 210 kpl. Yksisivuisen esitteen hinta on 172 € + alv ja se voi olla kaksipuolinen. Monisivuisen (enintään 6 sivua) esitteen hinta on 232 € + alv. Laajemmista esitteistä sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Esitemateriaalin voi toimittaa joko PDF-tiedostona sähköpostitse tai valmiina tulosteena HML:n toimistolle. Hinta sisältää painokulut.

3. Yrityksen logo tapahtuman valkokankaalle
Yrityksillä on mahdollisuus saada logonsa tapahtuman valkokankaalle, jolloin yhteistyökumppaneiden logot saavat näkyvyyttä molempien päivien aikana. Logo valkokankaalle on ilmainen näyttelypaikan varanneille, muutoin hinta on 40 € + alv.

 

Tapahtuma + Majoitus:

Majoituspaketin hinta on 418 €/henkilö, joka sisältää:
Kaikki luennot kahden päivän ajan. Yhden yön majoituksen 2-hengen huoneissa (lisämaksu 1h-huoneesta 76 €/vrk). Kaksi lounasta, yhden illallisen sekä ohjelman mukaiset kahvibuffetit x 4 & runsaan hotelliaamiaisen

 

Näyttelypaikan, esitteiden sekä majoituspakettien varaukset pyydämme ilmoittamaan  1.11. mennessä sähköpostilla  tai 040 552 2717. Ilmoitathan samalla laskutustietosi.

 

Varaathan yrityspaikkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti myynnissä!