Etsimme puutarhataloudesta kiinnostunutta korkeakouluharjoittelijaa liiton toimistolle Helsinkiin.

Korkeakouluharjoittelija osallistuu liiton tekemään markkinaseurantaan ja avustaa erilaisissa tiedotustehtävissä. Tehtäviin sisältyy selvitysten laadintaa sekä markkinoiden seurantaa ja raportointia eri tietokannoissa. Sosiaalisen median ylläpito kuuluu myös harjoittelijan työnkuvaan.

Hakijalta odotamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Hedelmän- ja marjantuotannon tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Toivomme hakijan olevan opintojensa loppuvaiheessa. Harjoittelutuki yliopistolta on harjoittelun edellytys.

Oletko kiinnostunut? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse () viimeistään 28.2. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Ajankohta ja kesto: Harjoittelun kesto on 3 kuukautta. Aloitus sopimuksen mukaan, touko-kesäkuun vaihteessa. Myös muusta ajankohdasta on mahdollista sopia.

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1211

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 28.02.2019

Ilmoituksen lisätiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa liiton toiminnanjohtaja Miika Ilomäki puhelimitse 040 8282 017, tai sähköpostilla sekä erityisasiantuntija Tuija Tanska puhelimitse 040 8384 228, tai sähköpostilla .

Koulutusalavalinta: Maa-, metsä- ja elintarviketieteet, Media-, viestintä- ja informaatioala

Linkki ilmoitukseen: https://www.aarresaari.net/index.php?14&ilmoid=55954&lang_id=2&uni_id=7