Kotimaiset vadelmat ovat kypsyneet, olethan ajoissa liikkeellä

Ensimmäisiä kasvutunneleissa viljeltyjä kotimaisia vadelmia on päästy nauttimaan jo kesäkuun puolesta välistä lähtien ja nyt niiden määrät…

Lue lisää

Helteet aloittivat mansikan pääsatokauden – Pakastuksen voi aloittaa

Viime päivien helteet ovat saaneet mansikan pääsatokauden kunnolla käyntiin. Mansikan kaikki myyntitavat ovat jo käytössä. Mansikat ovat…

Lue lisää

Mansikkakausi alkoi Suomessa – Juhannuksena maistuu mansikka

Viime päivien suotuisat kasvuolosuhteet ovat kirineet mansikan kasvua kiinni ja tällä hetkellä voidaan varmuudella todeta kotimaisen…

Lue lisää

Kevättalvi on parasta aikaa käyttää pakastemarjoja

Onko pakastimessasi edelleen marjoja pursuavia muovirasioita? Näillä vinkeillä käytät edellisvuoden marjat uuden sesongin tieltä…

Lue lisää

Tänä vuonna jouluomena on kotimainen

Jouluomenat ovat monessa kodissa perinteinen osa joulua. Jouluomenan odotetaan olevan maultaan raikkaan mausteinen. Usein raskaiden…

Lue lisää

Kotimainen Lobo-omena on saapunut kauppoihin

Syksyn edetessä ja päivien lyhentyessä on omenatarhoilla käynnissä vuoden vilkkain sesonki. Suomalaisten suosikkiomena, kotimainen Lobo, on…

Lue lisää

Oletko jo maistanut kotimaista päärynää?

Suomen maatalous on saanut viime vuosina uuden viljelykasvin, kun hedelmänviljelijät ovat ottaneet päärynän mukaan tuotantoon. Helppo…

Lue lisää

Kotimainen omenasato yllättää

Kulunut kesä oli omenantuotannon kannalta onnistunut. Syksyn omenatarjonta on lämpimän kesän ja vaihtelevien syyssäiden jälkeen…

Lue lisää